En bra föraning….?

Kan det vara så enkelt?
Att det som händer idag upprepar sig i morgon?
I så fall behöver vi inte vara nervösa för hockeyn. Idag slog nämligen Färjestad Skellefteå med 8-2 i den avgörande kvartsfinalen….ja, U-18 alltså.

Åkte, efter lite hemmabestyr, ner och såg tredje perioden. Mötte farsan och vi klev upp på ståplats och satte oss(!). Därifrån fick vi se ett FBK som fortsatte pulveriseringen av Skellefteå. Det hela slutade 8-2 och FBK är vidare till SM-slutspelet i Globen nästa helg. Lycka till!
*****
Träffade en kompis på hockeyn som berättade att man kommer att lägga ner ungdomsverksamheten under namnet Färjestad. Istället ska allt in i Skåre BK’s organisation – som även det är en del i Färjestads stora organsiation. Bra eller dåligt? Ingen aning, men antar att det finns en plan…som det alltid gjort från Herrgården.
*****
Janos Hari – där har ni ett namn att lägga på minnet.
En kille med rötterna i Ungern som, efter att först kommit till Hammarby, finns i Färjestad.
Här har han utvecklats och killen är en fröjd att se på hockeybanan. Skulle inte bli överraskad om han nån gång under kommande säsong inte får testa på lite i de stora matcherna…
*****
Ola Magnell, Sara Lövgren, Plura och Dregen ska åka flakmoppe i Värmland under sommaren. Vilket jävla gäng! Packmopedsturnén hade presskonferens idag där upplägget presenterades.
*****
På något sätt är jag INTE förvånad – men ändå är jag det. Leksand är på väg att åter igen supa bort sina elitseriemöjligheter. Är looserkulturen så utbredd i byn? Tydligen. Skiter fullständigt i Leksands öden, men för mina kamrater som spelar där vore det givetvis kul att få ta dem tillbaka.
*****
AIK och Blowitt gjorde upp om guldet i höstas. Nu är det långt ifrån. Ok att serien precis startat, men inledningen har inte rosats av dessa båda giganter.
*****
Lasse Lager i Nigeria och nu Svennis i Elfenbenskusten.
Det blir ett VM med svensktouch i alla fall. England mot Elefanterna i nån slags utslagsmatch. Då kan jag garantera att Svennis gäng vinner.
*****
Mjällby!
Då menar jag inte Listerlandets stolthet, utan Johan Mjällby som nu är assisterande tränare i Celtic. Rätt ok jobb för en tränarnybörjare på nåt sätt.

*****
Nu tar jag min jävla onda höft och går och lägger mig. Ska göra ett tappert försök att sova..

Gonatt!
/Eriksson

Kommentera

Följ mig på Twitter

%d bloggare gillar detta: