Ett helvete mitt i Europa

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Lasse skriver:

  Nu har du Stefan, och Olov gjort något som jag tror han och jag pratade om mycket förr att vi ville se, ja ,intressant till gränsen av vad man kan förstå, hände detta folk under 2:a värdskriget

  Hlsn ;Lasse

 2. Andreas Jansson skriver:

  Tack Stefan för en oerhört gripande artikel.
  Du är en otroligt duktig fotograf och journalist enligt mig och tycker nog att detta är det du bör syssla med på heltid. Du har lyckats fånga denna vedervärdiga händelse i bild och text och fick mig att än en gång må dåligt över vad jag såg när jag var där en svinkall februari dag/kväll 2012.
  Jag förstår precis vad du menar i att man tänker på sina egna nära och kära och jag förstår om du inte gick in till barnrummet, jag gjorde det och alla i min grupp började gråta inklusive mig själv.
  Oerhört tragiskt och hemskt men alla borde göra denna resa och uppleva detta helvete i form av guidad tur.

  Fortsätt med detta Stefan fortsätt.

Kommentera