fre. sep 20th, 2019

Färjestad-Modo

Det blev en trevlig kväll i Löfbergs Lila Arena igår. För ovanlighetens skull blev det tid över till några kalla pre-game bärs tillsammans med några Rudslegendarer. Trevligt sällskap som alltid. Matchen i sig var väl kanske bland det sämre, men spänningsmomentet övervägde ganska lätt.  HV fick en kassematch och sitter idag och planerar försäsongen.

För Färjestads del väntar nu Brynäs i semifinalen. Ett Brynäs som säger att de hatar Färjestad. För egen del förstår jag ingenting, för Brynäs är för mig ett sånt där lag som alltid varit med men sällan räckt till. Åtminstone inte de senaste trettio åren. Men de får väl hata om de vill. Tror dock inte det kommer att ta dem förbi deras nästa hinder.
Läser också att folk är förbannade på lille Järnkrok som tydligen är en filmare av rang. Vi får väl hoppas att vi får se sparsamt med sånt där fuskande. En semifinal ska man vinna, inte fuska till sig. Ligger väl lite i hur man är som spelare också om man väljer att bete sig på det där sättet. Kamel Piros i HV är för alltid stämplad som fuskare och frågan är om Bynäsjuniorerna vill bli detsamma. Hoppas på en trevlig semi – en hållplats på väg mot slutmålet.
*****
Spelade in en liten snutt igår. Håll till godo!

Kommentera

Följ mig på Twitter

%d bloggare gillar detta: