Färjestad – Skellefteå.
Ska bli intressant när det här drar igång på tisdag. Båda lagen kommer att kunna starta finalserien med hyglligt pigga ben efter några dagars vila. Vem som vinner? Ja, inte blir det Skellefteå i alla fall!

Nä, det här ska bara Färjestad ta hem. Kan visserligen bli en jämn serie över flera matcher, men nog ska Färjestad ta hem ännu ett guld. Problemet som jag ser det är att det enda laget som kan förlora ett guld är just FBK. Det är här kraven finns – uppe i kylan finns en massa förhoppningar, men krav på guld i Skellefteå? Nä, tror inte det.

Så nu är det dags för Wallin, Berglund, Dicken och de andra att kliva fram och visa att SM-bucklan bor i Karlstad. Den är endast på lån under vissa perioder.
*****
1891 är aningen tidigare än 1921.
Så för helvete lappar, AIK är AIK och ni heter Skellefteå AIK. Inget annat. Finns papper på det.
*****
Brynäs och sportchefen Micke Sundlöf fortsätter med sin fantastikt framgångsrika strategi att värva Leksandspelare. Bevisat under ett flertal år att de inte duger att spela i eliten. Dessa duger dock i Brynäs. Konstigt att de över huvud taget tog sig till slutspel…
*****
Sammen till Wien. Ja, det var väl på tiden för både honom och Färjestad att skiljas ett tag antar jag.
Antar att han kommer hem igen om några år och blir förbundskapten. Folk från Färjestad har varit hyggligt framgångsrika som landslagschefer…om man säger så.
*****

Kommentera

%d bloggare gillar detta: