Han kommer aldrig hem igen

4 svar

 1. Mikael Berg skriver:

  Idag så gör jag något som skulle vart helt otänkbart för ett par dagar sen. Jag byter min profilbild på FB till DIF skölden under ett dygn för att visa min avsky till allt våld som pågår inom idrotten och jag utmanar alla icke Gårdare att göra det samma om ni törs. Nu en gång för alla så måste vi gå ihop och visa att det får vara nog. Go Gnaget

 2. Pernilla skriver:

  Tack för ett bra inlägg.

  Jag tycker att DIF’s Andreas Johansson uttryckte det bra igår; ” – Man vill bara riva kontraktet & börja pyssla med något annat istället”.

  Jag känner så med supporterns familj & vänner. Å beklagar sorgen från djupet av mitt hjärta!

  Men det är nu vi har chansen att visa att det inte var förgäves som han & Tony Deogan gått bort. Det låter kanske hårt. Men att de överhuvudtaget fick sätta livet till för något så underbart som idrott, (som sägs förbrödra) går inte att sätta ord på.
  Men jag hoppas innerligt, att supporterklubbar runt om i landet nu kommer att sätta sig ner & på ALLVAR diskutera hur man skall lösa problemet. Å sedan träffas & tillsammans skriva ner sina förslag till lösningar. Jag tror inte att NÅGON supporterförening vill stå bakom våld i samband med matcher.
  Olof Lundh, TV4 föreslog imorse att man inte längre ska tillåtas att komma maskerad till match. Det är en bra början tycker jag. Att bekosta kameror vid ingången till alla arenor där alla (!!) fotas (likt registreringsskyltar vid infarterna i Sthlm) är åxå ett alternativ.

  Sedan måste man AKTIVT börja jobba med tonåringarna som värvas in i de innre kretsarna i supporterklubbarna. Å så klart så måste det bli hårdare straff för dem som döms.
  // Pernilla – idrottsförälder & DIF supporter

 3. uffe mill skriver:

  Att maskera sig när man går på match eller nåt annat evenemang är väl bara bevis på att man inte törs stå för vad man är och gör, snacka om fega stackare.

 4. Bompa skriver:

  Jag anser att dom som agerar på detta fruktansvärda sätt inte ens får äran att kalla sig supportrar, utan deras benämning är rätt och slätt HULIGANER som inte har ett dugg med oss eldsjälar att göra.

Kommentera