Har den feta damen redan sjungit?

 

FOTO: Håkan Strandman, VF

Trodde att AIK’s chans att rubba Färjestad var att ta första matchen. Om man fortfarande ville vara med så var man tvungen att ta den andra. Inget av det hände så när lördagen kommer så är det inte för överraskande om det står 3-0 i matcher till Färjestad. Tror nämligen att AIK inte har en suck i den här semifinalen.

AIK var bättre idag än sist, men det räcker inte till. Färjestad orkar trycka ned AIK djupt i egen zon, man bryter uppspelen retfullt enkelt och det känns som om man är ett par nummer för stora. Att torska skotten med 18-38 på hemmaplan håller inte om man vill vara med och leka.

Det AIK som slog ut HV är nu långt ifrån en SM-final.
*****
Komiskt hur AIK:arna på Twitter går i taket på Dick Axelssons divingutvisning när deras egen Zednik hoppar två meter rakt upp i luften av en hakning bytet efter.
Diving förresten…AIK-killen åkte ju för tripping, vilket då innebär att han de fakto trippade Axelsson!? Antingen eller – va?
Finns mer här
*****
Luleå, 2 x suddenseger. Starkt.
*****
Johannes Salomonsson hade förmodligen både ketchup och senap i ansiktet när han leddes av isen.
Micke Johansson lurade honom så till den milda grad att han med full fart hoppade in i sargen.
Såg ont ut dock.
*****
För övrigt så är det en vecka i jobbets tecken. En enda ledig dag och den är i morgon. Ska ta med Molly och bowla. Hon har tjatat om det så nu blir det av.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: