Målet var snyggt. Det var Arsenalstämpel på hela anfallet. Bollinnehavet var gott och ett ganska ok tryck ändå.
Sedan kom halvtidsvilan.
In på plan i andra kom ett hungrigt Udinese och ett ängsligt och håglöst Arsenal. Ren tur skulle jag vilja säga att vi lyckades ta hem matchen och ta med oss ett mål till Italien om en vecka. Det kan komma att behövas.
*****
Att sedan FA startar årets säsong i samma gamla anti-Arsenalanda känns både tragiskt som bekant. Självklart stänger man av Song efter videogranskning och han missar mötena med FA’s gullelag Man Utd och Liverpool. Gervinhos röda kort är från början löjligt och ett avslag på upphävningsansökan var lika säkert som att det görs äckligt kaffe i Gävle. Två borta tack vare FA’s funktionärer är ju inte direkt bra i en trupp där resten verkar vara halvskadade – eller för den delen – sålda till någon helt annan klubb.
Om Arsenal över huvud taget får med sig någonting från de kommande mötena så kan jag ju enkelt säga att det är misslyckanden för såväl Man Utd som Liverpool. Kan till och med dra mig så långt att jag räknar med att Swansea kan bli svårt.
Påverkar och förändrar det mitt förhållande till Arsenal? Nä, jag jobbar inte på det sättet.
Still here when you are shit…
*****
Jag hoppas innerligt att Malmö FF gör ett bra jobb i kvalet till Champions League. Tycker att det skulle vara fantastikst roligt att få ett svenskt lag i CL igen. Att Zagreb förmodligen är ett bättre lag är något jag tror att Rikard Norling och hans mannar ger blanka fasen i. Attityden finns där och det bevisade man mot Rangers. Inte för att Rangers kanske är ett bättre lag, men klubben har då såpass mycket mer muskler än MFF så att det skulle inte ha gått. Men det gick.
*****
Joel Ekstrand gjorde en jäkligt bra insats för Udinese igår ska tilläggas.
*****
5 079 på Sannaheds Motorstadion igår. Indianerna är överlägsna både i tabellen och på läktaren. Tredje hemmamatchen i rad runt 5 000 åskådare. Starkt. Att jämföras med dryga 1 700 på Tallhult i Hagfors. En bra siffra med Hagforsmått.
*****

Kommentera

%d bloggare gillar detta: