Sifa har fått frid

15 svar

 1. Kenneth Cekestrand skriver:

  Otroligt tråkigt att läsa!
  Vila i frid Sifa, minns många ljusa NB-87 stunder i Sporthallen och på matcher!!!

 2. Tegel skriver:

  Jag saknar ord. Sifa va en underbar kille som jag lärde känna under NB-tiden. Mina tankar går till hela din familj Stefan. Björnkram från Tegel

 3. Niclas Grude skriver:

  Oerhört tung att höra. Kommer sakna dig Sifa men minnas alla underbara stunder med NB tillsammans. Mina tankar till er alla

 4. Fruktansvärt trist att höra att Sifa har somnat in. Kommer att minnas dig som den under bara människa du var. ett gott minne är när jag och Tommy var hos dig och ann i Edsvalla och målade. Det glömmer jag aldrig. Vila i frid Thomas. Kimpa

 5. Anders Larsson skriver:

  En vän och fantastisk människa har gått bort.
  Lärde känna honom 1980 och varje gång man setts var det alltid glädje och skratt, glömmer dig aldrig!
  Mina tankar går till Ann och övriga i familjen!
  Vila i frid Sifa!

 6. Gunilla skriver:

  Så sorgligt, tragiskt, ofattbart, förjävligt och orättvist att en människa, Thomas, mitt i livet som har så mycket att leva för inte får göra det!
  Mina tankar är hos Er! ❤ Varma kramar!

 7. lars skriver:

  Vila i frid Thomas. Vi hade många fina stunder bland annat då vi träffades på Vänern i olika hamnar. Vi tänker på er, Ann med familjen. Lars Karvonen med familj.

 8. Stefan h skriver:

  Otroligt ledsamt 🙁 vila i frid Sifa.

 9. Ann skriver:

  Tack för alla fina ord om vår fina Sifa, det värmer gott / Ann, Linda, Marie och Emma

 10. Livet är så grymt ibland, det jag minns mest är hans blixtsnabba humor, han var helt suverän den mannen, lärde känna honom under lumpen samt på ståplats i ishallen… de var ett skönt gäng där i början på 80-talet.Tankarna går till familjen. R.I.P Sifa

 11. Tommy Ekman skriver:

  Tack Thomas, du gav mej många roliga minnen i barndomen, i Strömtorp, på Rud.Du gav mej KISS och hårdrock. Du gav mej innebandyn, kul det var i RIFFS ungdom, du var min tuffaste konkurrent i eliten, det var den roligaste och häftigaste utmaningen att möta NB i derby i Sporthallen och på Universalen. Jag kommer minnas dej med glädje och sakna dej i massor. Hälsa brorsan där du nu är och ge han en stor kram från mej och mamma.
  Tommy Ekman

 12. Magnus Hirschfeldt skriver:

  Du är en bra människa. Du klagade ofta på mig för att jag inte kämpade på sommarträningen och det gjorde jag väl troligen inte. Du hade alltid glimten i ögat och nära till skratt. En stor förlust.

  R. I. P.
  Hirre

 13. Peter oredsdon skriver:

  Vila i frid sifa en vän

 14. Tomas Lindquist skriver:

  Beklagar förlusten av SIfa. En stor glädjespridare och förebild. Mitt stöd till alla i denna svåra stund.

 15. EvaLena Heinered skriver:

  Så har vi också tagit del av detta. Fyra månader senare. Vi skickar massor med varma kramar till familjen, och ser att ni trots allt klarar av att gå vidare. Ledsamt och tungt. /Jorma & Äla

Kommentera