Victoria Concordia Crescit

The Arsenal.
Medan Liverpool kämpade ner Exeter på bortaplan i Ligacupen spelade Arsenal till sig en plats i Champions League. Ett itusågat Arsenal där omvärlden inte gav laget – eller klubben för den delen – skuggan av en chans. Det här var domedagen. Tråkigt för alla dessa då ett smart spelande lag och en målvakt i storform fixade biffen.

Szsc kommer att stå i det där målet längre än någon annan Arsenalmålvakt gjort. Han är redan bra och som bekant brukar ju målvakter ta sig med åren. Skön att se RvP, Vermaelen, Walcott och framför allt Rosicky ta ett sådant ansvar idag. Det var ju en del som hängde idag kan man säga. Lottning i morgon torsdag. När lottningen till Ligacupen sker har jag ingen koll på. Lagen som spelar i Europa går inte in i första omgången.
*****
$amir Na$ri blev en bra affär för Arsenal. En stor påse pengar för en spelare som briljerar nån enstaka svit av matcher när solen skiner och det inte är för kallt. Hoppas för hans och Clichys skull att de har varma filtar på bänken.
*****
West Ham 1 Aldershot 2 i Ligacupen. Aldershot tillsammans med Liverpool vidare. Kul för smålagen.
*****
Arsenals facit i kvalmatcher till Champions League: Tio spelade, tio vunna, 24–3 i mål.
*****
Ser fram emot lottningen. Här är alla lagen och seedningsgrupperna. Mitt tips i fet stil 🙂
Förstaseedade: Arsenal, Barcelona, Manchester United, Chelsea, Bayern München, Real Madrid, Porto, Inter.
Andraseedade: Milan, Lyon, Sjachtar Donetsk, Valencia, Benfica, Villarreal, CSKA Moskva, Marseille.
Tredjeseedade: Zenit St Petersburg, Ajax, Bayer Leverkusen, Olympiakos, Manchester City, Lille, Basel, Bate Borisov.
Fjärdeseedade: Borussia Dortmund, Napoli, Dinamo Zagreb, Apoel Nicosia, Trabzonspor, Genk, Viktoria Plzen, Oţelul Galaţi.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: