Vilken kväll! Puta Catalunya!

Idag var det fotboll som spelet ska spelas.
Vilken sanslöst trevlig avslutning på kvällen!
Världens mest hajpade lag – de katalanska dubbelmoralspecialisterna från FC Barcelona – fick se sig slagna på The Home of Football i London.

Tittade på Milan-Spurs igår. En högst medioker fotbollsmatch. Skillnaden med dagens fight kan inte bli större. Två lag som vill vinna på sitt eget spel och inte på att förstöra spelet, ja då finns förutsättningarna.
Arsenal visade en jävulsk karaktär som kom tillbaka. FCB hade mycket boll men den unge polacken i målet spelade bra. Han är bara 20 år killen, vilket knappast kan kallas gammalt när det kommer till målvakter.

Sitter givetvis jävligt nöjd med resultatet och ser fram emot returen på Camp Nou. Hemmalaget är skyhöga favoriter men nog fan ska vi ge dom en match!
*****
Förundras över Viasats föreställning att alla gillar Barcelona. ALLT ses ur deras perspektiv. Ännu skönare att det blev som det blev. Själv avskyr jag den klubben som pesten. Att laget spelar jävligt bra fotboll är en helt annan sak.
*****
Det finns alltså en chans att Boltic spelar bort VSK från slutspelet på fredag. Chansen är förmdligen så matematisk den kan bli, men nerver hos ett lag som “måste vinna” brukar ibland kunna spela ganska stora spratt. Boltic har ju inget – och då menar jag INGET – att förlora. Att sänka VSK på fredag vore, som jag tidigare skrivit, en ruskigt fin avslutning på säsongen. Det krävs dock att några andra lag vinner sina matcher…
*****

Kommentera

Följ mig på Twitter

%d bloggare gillar detta: