Fet av fett?

Man blir fet av fett.
Det har vi fått inpräntat i oss så länge jag minns.
– Det säger vetenskapen, hojtar majoriteten.
Frågan man måste ställa sig är: Vem betalar för vetenskapen?

Tro mig, jag har under mina sista 20 år ätit och slarvat på mig en alldeles för stor mängd kilo. Provat en massa sätt att äta – eller inte äta, som de flesta dieter går ut på. Alltid med samma resultat. Man går ner mellan 5-10 vätskekilon i början, men sen är det stopp. Kilona återkommer med råge och man tappar orken.
Sten Sture Skaldeman hade gjort något liknande. Han hade tröttnat, han var gammal och tänkte att han skulle äta sig till döds. Han åt ALLT som man INTE skulle käka. Ägg & bacon till frukost, grädde i maten osv. Han började gå ner i vikt.

Ni som känner mig vet att jag är en konspirationsteoretiker. Vi har t ex aldrig varit på månen. Varför har vi inte varit tillbaka på 40 år? Sovjet som ledde rymdutvecklingen på den tiden gav upp när USA basunerade ut att de minsann landat på månen. Varför? Därför att de redan varit där – om det hade gått. Kolla filmen Capricorn One så har ni på ett ungefär hur det gått till. Jag har mer bevis om nån vill ha….

Att detta USA är världens fetaste land alla kategorier är inte ett dugg konstigt. Fetaste hockeylagen, fetaste basketlagen, fetaste plånböckerna och det överlägset fetaste folket. Halva USA’s befolkning är ju för f*n överviktiga!? Varför? De äter fett? Not a lot… Eller jo, de äter också en jävulsk massa socker. Socker är jävulens gift. Finns nog inget som får igång kroppens sug på så kort tid som socker. Det är DÄR problemen ligger.

Jag har under en period på c:a 2 år minskat 25kg. Ganska maklig takt med tanke på att det inte innefattar någon träning. Eller ja, cykel fram och tillbaka till jobbet under den snöfria perioden.
Jag har ätit bort 25 kilo. Jag mår bättre, panikattackerna som jag dras med är färre, jag känner mig piggare, min mage är som vanliga magar ska vara nu för tiden.

Och det är här jag blir så trött på alla “googlare” och experter.
– Man mååååååååste ha kolhydrater annars blir man trött och dum i huvudet.
Björn Ferry tog OS-guld i skidskytte. Han är varken trött eller dum trots att han äter LCHF-kost.
Nä, smartheten sitter nog i viktlyftarna som “måste” köpa hinkvis med kosttillskott för att orka. Ursäkta, men vem fan är trött och dum i huvudet nu?

Kolhydrater är socker, och det tro fan att det finns ekonomiska faktorer bakom hetsen mot LCHF.
Tänk vilka stora bolag som skulle få det svårt framöver om det vore så att människan såg igenom den sockerdumma bubbla de befinner sig i.
Flingtillverkare, margarintillverkare, sockerbolag, snabbmatskedjor osv…bara för att nämna några.

När man sen går på en löpsedel för bakside-Expressen (GT) där de på löpet skrek att det är livsfarligt med LCHF. Kolla artikeln själva och se hur jäkla dumt allt är. Allt blir ställt på sin spets när man bildgooglar på människan som tycker att det är vetenskapligt undersökt om man gör en sak i fem dagar. Tallriksmodellen går väl….sådär i henne fall. Kolla här!

Men annars är det bra med oss. Barnen äter pasta och allt de vill så vi är inga sektföräldrar på något sätt.
Vi blir däremot mindre och piggare. Usch och fy för det. Då kanske jag inte får diabetes till slut i alla fall och läkemedelsindustrin går miste om lite försäljning. Det visste ni va; att det finns mängder av diabetiker som kunnat sluta med insulintillskotten efter att ha levt LCHF. Men säg inget till de betalda lakejerna i Socialstyrelsen bara. Då får de nog också se sig om efter något annat att ljuga om.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: