Ett samtal – med spegeln som sällskap

7 svar

 1. Mona skriver:

  Älskar dej precis som du är. Kram mamma

 2. Malin Stam skriver:

  Många har nog samma funderingar och oroar sig för samma saker som dig, Stefan. Jag försöker stänga av ibland så jag inte grubblar ihjäl mig, den faran finns ju också… Men med träning kommer positiva endorfiner att spridas i din kropp så försök att få till en rask promenad om dagen iallafall. Oavsett lång eller kort kommer det kännas bättre. Ta med Linda och barnen

 3. Malin Stam skriver:

  Många har nog samma funderingar och oroar sig för samma saker som dig, Stefan. Jag försöker stänga av ibland så jag inte grubblar ihjäl mig, den faran finns ju också… Men med träning kommer positiva endorfiner att spridas i din kropp så försök att få till en rask promenad om dagen iallafall. Oavsett lång eller kort kommer det kännas bättre. Ta med Linda och barnen

 4. viljo larsson skriver:

  Underbart skrivet Stefan kämpa på, diggar dej ” senap”

 5. Claes Karlsson skriver:

  Väl formulerat och berörande om en vardag som inte alltid har guldkant.

 6. Mariana skriver:

  Härligt skrivet. tror att många känner igen sig där faktiskt. Skickar dig en varm solstråle !!!

 7. Anders skriver:

  Bra skrivet Stefan! Fäller några tårar när jag läser för jag känner igen mig själv i så mycket av det du skriver.
  Kram på dig o trevlig helg

Kommentera