Skip to content
Okategoriserade

Inne på sista halva nu…

>

Monday morning I feel bad…
Nejdå, så illa är det inte.
Bara det att semestern har krupit över krönet och nu är det mindre dagar kvar än vad som gått av den.

Måste väl ändå säga att hittills har semestern varit vad man kan förvänta sig av den. Vädret har tillåtit sol och bad, samt att veckan på kusten blev en braksuccé.
Jämfört med förra året så var Tjörnveckan löjligt bra. Förvisso ett varannandagsväder, men det passade bra då det klämdes in lite annat än strand.

Liseberg avverkades på torsdag vilket blev ett kanonbeslut. Regn på förmiddagen skrämde säkert bort en del inresta besökare längre ifrån än vad vi befann oss. När vi kom ner till Göteborg vid 14-tiden hade det slutat regna och solen tittade fram och värmde skönt. Väntetiden på attraktionerna översteg aldrig 15 minuter under hela dagen! Åkband till hela familjen vilka betalade sig stort jämfört med biljetthäfte.

Molly hade tuffat till sig rejält jämfört med förra året. Till och med Lisebergsbanan fick bjuda henne på en åktur. Hon nöjde sig dock med den enda. Vilja (8) däremot klippte Balder två gånger och hade säkert kunnat åkt fler om inte tiden runnit iväg.

Verkar som om man ska vara glad för de soltimmar man fått hittills då väderprognoserna säger att det blir halvtaskigt med sol de närmaste dagarna.
*****
Jag och farsan drar till Krakow i Polen på torsdag. Ett besök på Auschwitz står på programmet.
Gubben har ett företag där nere så det faller sig smidigt att träffa kollegorna och då hänger jag med. Ska bli intressant att se hemskheten.
*****
På tal om sol och värme…
I Krakow ska det bli över 30 grader torsdag till fredag. Känns onödigt på något sätt.
*****
Hårbollen Puyol är numera uppsatt på min idiotlista…
*****
Nån som vill sess över en fika eller annat?
Hör bara av Er!
/Eriksson

About Author

Lämna ett svar