Skip to content
Okategoriserade

Upp och ner här i livet

Suttit och sett en ganska medioker fotbollsmatch.
Ett vilt kämpande Ipswich slog mitt Arsenal med 1-0 välförtjänt hemma på Portman Road i Ligacupsemins första ben.

Okej att det var ett klart offsidemål, men inställningen som hemmalaget visade berättigar helt klart segern. Mitt lag hade nog räknat hem den segern på förhand. Att man inte lärde sig av misstaget mot Leeds i den andra cupen är för mig en gåta. Men jag tror nog att jag kan få se fram emot en Ligacupfinal efter returen nästa vecka.
*****
Styrelsen i Boltic (eller finns det en andra agenda här?) valde att byta ut det befintliga tränar paret Fredricson/Timmerklev mot….ingen. Målen fortsätter att trilla in i strid ström och laget som inte skulle bli ett nytt Katrineholm är på väg just dit. 12-1 mot Vetlanda idag.
Vad ville man uppnå med bytet???
Fanns det över huvud taget något alternativ och Plan B när Kleva valde att tacka nej? Och vem skulle känna sig manad att hoppa bungyjump utan lina? Att Ted Wiklund inte ville spela en minut till i Boltic stod enligt uppgift klart så fort laget fått beskedet om att Ola fått sparken.
Tycker det är synd och jävligt tråkigt alltihop.
*****
Läser att Tottenham vill riva OS-arenan i Stretford efter att mästerskapet avslutats. Men vad jag inte kan förstå är att man inte bygger en ny, egen arena i sitt nuvarande område? West Ham vill också spela på den nya arenan och rent geografiskt ligger de ju helt klart mer i närheten.
*****
Ett annat tränarbyte som blivit succé är i Liverpool.
*****
Jävla sjuka människor det finns. Psykopaten som styckade någons mamma i Örebro… Finns det överhuvud taget något som likställer straffet med gärningen i ett sånt här läge???
*****
För övrigt går jag nu in i en stenhård fas vad gäller maten. Tänkte se om det går att klippa en sisådär 15 pannor innan badbrallorna ska på igen. Och enligt SMHI lär just inte den dagen komma just i morgon…

About Author

Lämna ett svar