Skip to content

Growlen är borta, och allt annat som kallas metal. Opeth har kört rakt ner i den progressiva sjuttiotalsmyllan.

Så det är väl med risk för mitt eget liv som jag skriver det här, eftersom jag kommer att få varenda självutnämd musikpolis i mot mig.
Men jag tycker det suger!
Det får inget som helst fäste hos mig.
Sen att det rent musikaliskt är överjävligt bra utfört spelar ingen som helst roll när det inte fäster. Sen kan Åkerfeldt och grabbarna spela, sex-åttondelstakt och flageoletter om det är det de gör och allt annat som jag inte förstår tills människan sätter sin fot på månen. Bra i mina öron blir det inte. Jo, avslutningsspåret Face In The Snow var helt ok.

Betyget då?
4 av 10
Vill du själv prova på att förstå har du det här:
Opeth – Heritage

About Author

Lämna ett svar