En eftermiddag vid ringside

Jag fick frågan om jag hade lust att hänga med på Påsksmällen, en lokal boxningsklassiker på långfredagen. Tackade givetvis ja och i den intima boxningslokalen utkämpades matcher med varierande kvalitet. En del av dom var riktigt bra!
Som alltid är det ju kul att försöka föreviga det man upplever, och det här var inte det lättaste. Med min utrustning krävs det sitt ljus och det blev väl…sådär. Men om man “fuskar” lite och gör bilderna svartvita så gör det inte så mycket. Man får fram det man önskade ändå på något sätt.

Här är mina tafatta försök till boxningsbilder. En annan position för fotograferandet hade kanske varit önskvärt, men som helhet kunde jag inte ha suttit på ett bättre ställe. Tack Per och Anders för en trevlig eftermiddag!

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: