Skip to content

En helg i Stockholm är aldrig riktigt fel. Inte heller denna gång. Det enda konstiga med trippen var väl att vi inte hade ett enda mål med resan. Jo kanske just det, att bara vara. Att göra det som faller en in, där och då. En fri helg utan förpliktelser eller tider att passa.
En fredagskväll med en kort sväng på stan för en bit mat, AW-häng i hotellets bar och sedan var det bra med det.

Lång morgon på lördagen innan vi tubade till Kungsträdgården. Men vädret var ju allt annat än mysigt så vi strosade vidare till gränderna i Gamla Stan istället. En stund där innan vi knatade vidare söderut mot Götgatan. Det blev en spontan sopplunch på Snaps vid Medborgarplatsen innan vi satte oss på tuben och åkte till Blåsut (!).
Kompisen Joakim har skaffat lya där och vi bjöds på fotboll på tvn, öl och chark. En perfekt eftermiddag förlängdes med en återresa till Södermalm och ett restaurangbesök på Mississippi Inn. God mat efter en bedrövligt lång väntetid.
Vi tackade för oss och knatade på hemåt. Hamnade mitt i blåljusen på Götgatan där det tydligen hade varit julfest för Hammarbyare. Det gillade tydligen inte folk från AIK och DIF som ville dit och bråka. Allt enligt polis vi frågade om vad som skett.
Hyggligt tidig lördagskväll då ryggen fick för sig att vara grinig. Tråkigt.

Första gången på länge jag åker till huvudstaden utan att ta med kameran. Men med vädret som skulle vara så lade jag den kvar hemma. Testade istället kameran i min nya telefon för att se vad den går för och det blev väl rätt okej tycker jag. Kolla själva!

About Author

Lämna ett svar