Skip to content
Foto

Bilderna 2023

Det har varit ett år med en känslosamt stökig avslutning. Orken och inspirationen för att sitta och titta på bilderna från det gångna året har inte direkt varit där, men idag så blev det av. Bättre sent än aldrig, antar jag.

Om inte annat så brukar jag ju samla ihop lite bilder på det här sättet. Kan ju, om inte annat, för egen del vara kul att se tillbaka och se vad som egentligen hände! Här är mina egentagna favoriter från 2023 – uppdelade i lite olika segment.

DJUR

En och annan varelse springer man ju på under ett år. Här är några individer som fångade mitt intresse!

FOLK

Kan vara ett porträtt i farten, någon som hamnat i någon situation, eller bara en sån där bild som man tyckte blev bra!

LONDON

I maj blev en liten dröm äntligen verklighet. Hela familjen susade över till London i fem dagar och det var en trip som jag aldrig glömmer. Inte för att jag inte sett London förut, men för sällskapets skull. Det var underbara dagar!

MUSIK

Musik är bra grejer, och är det live – på plats – så är det bästa möjliga upplevelse. Några fina ögonblick blev det under året.

NATUREN

Naturen, eller det naturliga. Vatten, vind, sol och allt annat som det som är omkring oss kan tänkas bjuda på.

PÅ TUR

Väg, räls eller flyg. På jord, ovan jord eller vid vattnet. Några rutor från årets turer.

SPORT

Hr blir det kanske mest som passerar linsen. Både arbete och fritid ägnnas ju åt just åt det här med bilder i en eller annan form. Här är några av mina favoriter från året.

STAD

En sak som verkligen kan vara rofyllt är att flanera runt i en stad med kameran som sällskap. Byggnader eller vyer i städer man gillar, som i det här fallet Stockholm och Karlstad. De gamla träkåkarna hör hemma i norska Röros.