Skip to content

Turmål efter drygt fyra minuter följt av en straff som man dök till sig. Eftermiddagen kunde ha börjat bättre på Emirates när de mindre belevade gästerna norr om Seven Sisters var på besök.

De hade 2-0 i ett nafs och det var en jäkligt stor uppförsbacke för Londons Finest. Men viljan och hjärtat fanns där denna dag. Det var banne mig längesen man såg ett Arsenal med en sådan glöd som idag. Men det är klart, de ogillar väl motståndet lika mycket som vi supportrar gör.

När vi reducerade och till och med kvitterade innan paus så kände jag att matchen var hemma. Det rann iväg till 5-2 till sist i en match som vi mycket väl kund ha vunnit mycket större. Detta Tottenham som “alla” har lovordat, framför allt deras svältfödda fans. Om Arsenal är svältfödda på framgång de senaste åren så ska vi nog inte kolla på de andra…
Jag tror mycket väl att dagens match kan bli Tottenhams gamnackematch. Snacket om Redknapps vara eller inte vara i klubben har säkert påverkat, och nu detta. Det är troligen downhill from here för Tottenham. Med den boost som Arsenalkillarna måste fått idag så förvånar det mig inte om vi passerar Tottenham lagom till serieavslutningen och St Totterings Day kan firas som vanligt – om än något senare än planerat.
*****
Liverpool behövde hjälp av straffar för att bärga ligacuppokalen i matchen mot Cardiff (!). Enligt dessa fans är nu Liverpool bäst i världen då man vunnit Carling Cup. Det finns folk som vill mena annat.
*****
IFK Kungälv – Villa/Lidköping 9-2.
Nu vet man att bandyslutspelet är igång. Bäst när det gäller är väl inte riktigt slättalagets slogan – om man uttrycker det milt.
*****
Färjestads J-20 tog två raka segrar i helgen. Det är bra.
*****
Såg Arne Dahls första filmatisering ikväll. Misterioso kan varmt rekommenderas. Det finns just nu fyra släppta filmer och vi klipper nog den andra i morgon. Det var riktigt bra!
*****
Sedan är det ju ett välkänt faktum detta att det är viss skillnad.
Class is permanent.
Mind the gap!

About Author

Lämna ett svar