Skip to content

Betydelsen av Steve Boulds introduktion i a-lagt är redan synlig. Försvaret spelar stabilt, tätt och klokt. Har inte sett sådana försvarstakter sedan Bould och grabbarna var aktiva. Nu är det resoluta tacklingar och en no-nonsens attityd som gäller. Jag gillar det jag ser.

Att vi får spräcka målnollan idag är också kul. Cazorla och Podolski med varsin balja. Att Giroud kommer att bli till nytta för laget syns redan. han drg isär Liverpools försvar med sin löpning, som sen öppnade för Lukas Podolski på andra kanten.
Fem av åtta poäng, obesegrade och noll mål i arslet. Det är skillnad på säsongsöppning från ifjol. Bara det glädjer mig.
*****
Robin van Persie – som i sju år häcklats som våldtäktsman av Unitedsupportrarna – är nu deras största hjälte. Hattrick idag och han har hittills visat sig vara value for money. Skillnaden är dock ganska total och visar åter igen prov på den engelska pressens gulligull med varumärket från Stretford. När RvP gjorde alla mål i Arsenal – one man team. Nu när han gör alla mål i United – Great team effort.
Men som vi blivit varse både en och tretton gånger. Nu kommer det ett landskampsuppehåll. Vi vet vad som brukar hända där.
*****
Färjestad har fortfarande chans på play-off i European Trophy efter back-to-back segrar på straffar mot Frölunda. Nu är det dock snart dags för elitseriepremiär vilket ska bli gôtt.
*****
Karlstad BK fortsätter att höstmosa i söderettan. Glad för det! Snart säker mark.
*****
Förutom sjuka barn så är livet snällt mot mig 🙂

About Author

Lämna ett svar