Skip to content
Foto Utflyker

Puttad till Parken

Vilken avslutningsdag det blev. Ett väder som så konceptenligt marknadsför vår stad som den soliga och vackra staden. En festival i ett av den vackra stadens allra vackraste områden – och jag själv infann mig på Putte i Parken 2013 under denna den sista festivaldagen.
Musikmixen är kanske inte i min absoluta favoritklass, men festivalstämningen finns ju där hur som helst.
Det enda band jag kände att jag ville se var Sparzanza. Dessa hårdrockande gossar från den vackra staden levererade en kanonspelning och jag bara hoppas att grabbarna får fortsätta utvecklas och växa.

Dessutom smög jag in på Holken redan efter fyra då Oh Mothership spelade. Skönt gung med min kompis Astrid på trummor.

Annars blev det mest slölyssnande på Ulf Lundell, Amanda Jensen och till sist den tyske Scootern. Ett slölyssnande som kombinerades av skönt häng med massa goda vänner. Ser fram emot PIP14 då jag hoppas se ett eller ett par band i line-upen som verkligen lockar mig.
Jag tror och hoppas mycket på den här festivalen. Att ha lyxen att ha en musikfestival av den här kalibern i sin egen stad är få förunnat. Mitt ego tycker ju då att det vore kul med några riktigt bra rockakter så man kan känna att det där fyradagarspasset är värt pengarna.

Lite bilder från gårdagen…

About Author

Lämna ett svar