Skip to content

Hej Thomas!

Var och hälsade på dig igår kväll.
Det gör jag i och för sig ganska ofta, men kanske inte rent fysiskt. Men igår var den där dagen du vet där folk går och tänder ett ljus för alla de som de inte längre kan träffa. Du är ju tyvärr en av dem. 

I minnet hälsar jag på dig ganska ofta. Det kommer några nya låtar på Spotify, ja det är en grej på nätet där du kan lyssna på all musik du kan tänka dig. Alla lägger ut sin musik där nuförtiden. Ibland kommer det som sagt en låt och då tänker jag att jag ska skicka länken till dig. I nästa sekund kommer jag på att det går ju inte. Det är såna där smågrejer som hela tiden poppar upp och gör dig påmind. Och det gör ingenting det.

Det var fint på kyrkogården igår kväll. Många tända ljus och mycket människor, antar att ni hade det lite körigt, ni som håller till där. Men det kan jag säga dig. Året 2020 är inget att känna bitterhet över att man missar. Bortsett från 2013 då du flyttade till din nuvarande plats så är det nog det sämsta året jag och många andra upplevt. Det snurrar runt ett virus i världen och en jäkla massa folk blir sjuka. Många har också klivit av resan på grund av det här. Idrott får spelas inför tomma läktare osv. Ren dret på tydlig värmländska. Helt klart är att inget är som det en gång var.

Men det spelas ju fortfarande, och något som jag vet skulle ha glatt dig enormt är att Degerfors IF snart kan vara tillbaka i Allsvenskan. Ny trea igår, och med fyra matcher kvar att spela så är det 8p ner till kvalplats. Inget är klart, men det ser onekligen jäkligt bra ut.

Tänker på dig och saknar dig kära bror.
Vi andra som är kvar på den här sidan får helt enkelt göra det bästa av den tid vi har.
Allt annat vore slöseri med tid och liv.

About Author

Lämna ett svar