Skip to content
Fotboll Foto

Cuphelg i Västerås

Ett utomordentligt avbrott i vardagen. När hösten bjuder sitt bästa väder, med bra luft, solsken och lagom med grader, så kan man inte ha det så mycket bättre vid den här tiden på året. Att då kunna stå på sidlinjen och se grabbarna i Norrstrands IF lira fotbollscup i Västerås blev det liksom alldeles perfekt!

Det skulle ha varit cup med övernattning redan ifjol, men “något” kom emellan. Nu blev det av, och två lag rullade från Karlstad redan på fredagskvällen. Matcherna i McDonalds Cup startade tidigt på lördag morgon, så det var lika bra att redan vara på plats. Medan grabbarna inhystes i en gymnastiksal blev det ett centralt beläget hotell för mig och den bättre hälften…liksom det blev för många av övriga “cupföräldrarna”.

Tidig uppstigning på lördag morgon då det var till att tjänstgöra som lagchaffis mellan “basen” och sportfältet ute vid Apalby.
Men det gjorde ju ingenting det, för vinsten i att få den här lördagen med alla inblandade fyllde “må-bra-tanken” väldigt mycket. Att sedan inte resultaten gick vår väg är ju i sig trist, men båda lagen spelade grymt bra och det var bara tillfälligheter och små marginaler för att det skulle ha gått precis åt andra hållet. Det slutade med att ena laget spelade åttondel på söndag morgon, medan det andra fick nöja sig med en placeringsmatch. Men trots detta så verkade det som grabbarna haft en kanonhelg tillsammans med allt de gjort.

Från vår sida kan vi bara säga ett stort tack till alla ledare och övriga föräldrar som gjorde den här helgen till en alldeles fantastisk helg på alla sätt. Det är nästan synd att säsongen tog slut i och med detta. Men det kommer ju en ny!

About Author

Lämna ett svar