Skip to content

Efter fjolårets succé så satte vi kurs för en återupprepning även denna sommar. Skillnaden var att vi drog till med en hel helg och att Leksands Sommarland vid Siljans strand levererar är ingen överdrift. För de åldrar våra barn befinner sig i så finns det att göra i några dagar utan att vi (föräldrarna, vattenbärarna, materialarna) ska tröttna ur fullständigt. En del grejer är ju roligt även för en annan menar jag 🙂

Att man hade en go-cartvilde i familjen visste jag inte innan. Det vet jag nu. Att Molly skulle våga segla på en vajer högt uppe i skyn trodde jag inte heller. Det vet jag nu att hon vågar. Däremot var det väntat att mammorna skulle bli en “sitting duck” i det avslutande vattenkriget. Bilderna nedan visar med all önskvärd tydlighet att så blev fallet!

Repris väntar troligen om ett år – om barnen får bestämma förstås.

About Author

Lämna ett svar