Skip to content
Fotboll Premier League

Första benet ikväll


Ikväll får vi se om Arsenal ska ha något i Champions League att göra den här säsongen.
Jag är mest fundersam över vilka som ska spela? Nasri är avstängd liksom Robin van Persie. Jack Wilshere och Tomas Rosicky är skadade liksom Abou Diaby. Därför är det troligt att Gervinho spelar på topp med Bendtner. Udinese kan jag inte ett smack om varför kvällens match blir extra spännande. Men är de med så här långt är det inget pajasgäng som kommer till Emiraten ikväll.
Wenger är förresten han också avstängd efter att ha sagt sanningen i matchen mot FC Uefa i våras.
Det är dock för det mesta kul med fotboll och jag kommer att heja på mitt Arsenal oavsett man handlar spelare eller inte. Jag lägger mig inte i den debatten. Alla vet att det vore bra att förstärka. Dagens lag – oavsett vilka som spelar – är underdogs. Käka spagetti säger jag!
*****
Det kan dessutom meddelas att Robin van Persie blir vår nye lagkapten. Det enda rätta valet i mina ögon. Den lille hemvändaren skulle aldrig blivit det över huvud taget. Han har stor del i att laget fallit ihop som korthus de senaste säsongerna. Vad är det att luta sig emot? En liten kille som går och tänker på annat…
Robin har det som behövs för uppdraget. Som vice hoppas jag Thomas Vermaelen kliver in.
*****
Emanuel Eboue har precis skrivit på för Galatasaray.
Då kan således ramsan “You’ve only come to see Eboue” skrinläggas.
*****
Har väl Twittern igång ikväll kan jag tänka mej. Om ni inte signat upp där än så gör det under dagen. Ett fantastiskt forum för snabba puckar och blixtrande debatter. Mig hittar ni som Bearroad_se.

About Author

Lämna ett svar