Skip to content

En lång lördag tog till slut just – slut.
Arsenal Sweden firade 10 år med bravur.
Festgeneral Jocke Lander med oss andra hjälpredor kan nog pusta ut och ge oss en klapp på axeln för god genomförd festkväll. För det är nog ingen närvarande som glömmer den festen på Undici på ett tag.

Det blev ett par timmars plockande, kabeldragande och förberedelser innan vi runt 14-tiden kunde sparka igång årsmötet med tillhörande gäster. Författaren, tyckaren och krönikören Petter Karlsson var den ena gästen. han berättade en hel del sköna storys om hans fotbollsskrivande och var det tagit honom. Kul!
Men dagens största ovation fick utan tvekan Super Swede Anders Limpar när han klev ner de få trappstegen in i möteslokalen. Fantastikst kul att kunna bjuda medlemmarna på en sådan nostalgibit. Att han fick folk att höja på ögonbrynen både en och två gånger är ingen överdrift. Riktigt kul att höra om David Hilliers klassiska väskstöld på Heathrow 🙂
Efter avslutat möte satt den tålmodige Limpar och skrev autografer och blev fotograferad i över en timme.
Kollega Lindqvist räknade ut att över 200 av mötets deltagare hade bytt profilbild på Facebook i söndags. Gissa vem som är med på samtliga dessa!

Efter stängning rafsade vi ihop det sista, drog till hotellet med skaer och drog vidare ut i Stockholmsnatten. Närmare bestämt till en kebaberia. Sedan var det pang i säng. Trötta som gnuer (är de så trötta?) stupade vi och det blev en sen frukost på söndagen.
En kanonhelg där det överhängande betyget från gästerna var kanonbra.

About Author

Ett svar på ”Det är drag i 10-åringen”
  1. Haha, siffran på facebookbilderna var väl mest ett uttryck för “jättemånga!”. Men – en kanonhelg it was indeed!

Lämna ett svar