Skip to content

Fick ett infall under gårdagskvällen. Kanske skulle man ta en titt på väderleksprognosen över morgondagen. Kanske blir det ljust och fint så man kan ta sig en tur i landskapet. Runt 23-tiden igår visade det sig att det nog skulle bli sol över hemtrakterna och en liten rutt planerades. I morse var det dock skugga, men det fick bli en sväng i alla fall!

En rutt på 10 mil i närområdet, bara så man fick se lite fina snölandskap nu när det äntligen vintern har blivit vinter på riktigt. Och även om inte solen sken så var det ljust, trevligt och som vanligt extremt avkopplande att rulla runt på det som på sommaren oftast är grusväg. Så var inte fallet idag kan jag säga. Den första snöns om kom var blöt och tung. Antar att den frusit och det har plogats i skogen och under nysnön som föll senast har det istället bildats en perfekt isväg. Tänkte på rallyt när jag försiktigt rullade fram under snödignande granar. Så synd att det inte blir av nu när Värmland står i full vinterprakt.

Hoppas väl på en solig dag framöver så man kan få sig en riktigt fin resa där ute. Men vill ni så får ni ta del av några bilder från en vintrig trakt! Rutten ligger med i bildspelet.

About Author

Lämna ett svar