Skip to content

Ännu ett år har passerat. Ett år som rullade på i sakta mak och under den första halvan var det ett jäkla skitår. Strikta restriktioner gällande både det ena och det andra, men som under sommaren kom att lättas något. När hösten sen kom så var det fullt ställ igen med folk på arenorna och i barer och restauranger. Sen dök det upp något de kallade Omikron och då var det att trycka på panikknappen igen. Förhoppningsvis blir inte de här åtgärderna allt för långvariga den här gången.

Men under året har man som supporter till Degerfors IF fått åka en emotionell bergochdalbana. Stundom mästerligt, stundom katastrof. Men allt löste sig i den sista omgången och bruket är kvar i högsta serien. Bortamatchen mot Örebro var väl ändå säsongens höjdpunkt på så många sätt!

Det har inte blivit lika många turer runt om den här sommaren, men lite har det blivit – och en hel del hamnade överraskande nog på bild! Har valt ut ett gäng i lite olika kategorier att titta på för den som önskar.

FOLKET
Människorna som kämpar på i vardagen och bara sköter sitt, en del jag stöter på i jobbet, vänner och familj. Det finns en plats för de flesta!

NATUREN
Långt från stadens gator och byggnader. Naturen och djuren är som alltid en källa till sinnesfrid.

SPORTEN
Vad vore livet utan den? Ett collage från högsta till lägsta nivå, med bilder i blandade miljöer!

STADEN
Bilder från stadsmiljö – stora som små!

VATTNET
Liksom skogen har vatten en väldigt avväpnande förmåga. Ett enkelt recept för sinnesfrid!