Skip to content
Okategoriserade

Den lille jäveln…

Ut mot ett bättre lag.
Inget snack, men det hade varit roligt att se hur vi hade mätt oss med alla våra nyckelspelare hela och rena. Vi har inte den truppen så att den klarar så många bortfall som nuläget givit oss.

Hade väl inga större förhoppningar om ett avancemang inför kvällen. Att Bendtner gjorde 1-0 gjorde det bara lite mer intressant. Men sen var det igång. Messi, Messi, Messi och en gång till.
Kan dock förstå att det finns kritik mot honom att han gärna håller bollen för sig själv. Han kan det ju, men det kan säkert vara frustrerande för diverse anfallskamrater med stora egon.

Tycker ändå att Arsenal faller med flaggan i topp. INGEN hade räknat med att någon annan skulle avancera än Barcelona. Nu får vi lägga all kraft i den spännande ligaavslutningen istället. Det blir svårt nog det.
*****
Leksand och AIK lever i hockeyns kvalserie. Pelle P levererar och Totto får sina andraassist. Allt är som vanligt, men i annan tröja. Spännande avslutning väntar.
*****
Tråkigt att ett så bra lag har spelare som faller för minsta beröring. Behövs liksom inte att försöka lura domaren i varenda duell.
*****
Förmodade glada miner hos Liverpool, Chelsea och Tottenhamfansen idag eftersom Arsenal åkte ut.
Deras egna lag? Nä, inte den här turneringens slutspel inte…

*****
Det kan vara Uniteds tur att åka i morgon.
*****
Läser att sopan Martin Hansson gjort en domartavla av stora mått – igen!
*****
Gonatt!

About Author

Lämna ett svar