Skip to content

En resa som bokades i vintras efter en ganska hektisk jobbperiod för de båda vuxna i det här huset. Vårt val föll på Mallorca och ett hotell längs den långa stranden i Alcudia. Viva Bahia skulle bli vårt hem en vecka i maj, vilket också visade sig vara veckan då man själv fyllde 45. Förärades dessutom med en flaska bubbel av hotellchefen (det stod så på lappen) dagen till ära 🙂

Och när så den här veckan kom så var det med spänning man följde väderleksrapporterna nere från Medelhavet. Det skulle nog bli alldeles bra det där, verkade det som. Och som det blev!

Över 30 grader några dagar och resten runt 25 gjorde ju att veckan med sol och bad blev just vad det var tänkt. Vi trivdes fantastiskt på Viva Bahia. Ett perfekt hotell när man reser med barn då det fanns allt som (åtminstone våra) barn gillar. Bra pooler, nära till stranden och en välutrustad lekplats för kvällsleken. Det gav ju föräldrarna en stilla stund med en kall öl eller något annat gott på uteserveringen inne på hotellet.
Hotellet är kanske inte ett ställe du åker till om du söker party, men för allt annat var det ett toppenställe. Trevlig personal, rent och snyggt. Vi gillade det så bra att vi redan där beslutade oss för att försöka ta oss tillbaka nästa år.

Att det sedan bara är dryga tre timmars flyg med Ving från Karlstad gör ju att allt blir så smidigt det går. Att sedan transfers hit och dit är mördande tråkigt är ju en annan sak. Det kommer man ju inte undan var man än reser ifrån.

För den som vill släpper jag lös lite bilder från semestern.
Ja jag vet, det är mycket bad och plask. Men det var ju så himla gôtt!!!

About Author

Lämna ett svar