Skip to content
Okategoriserade

Idag var en annandag…

Namnsdag och allt idag.
Den enda som hade koll på det var min dotter som uppmärksammade resten på detta – inklusive mig!
Annars har man jobbat. Känns inte som jag gör annat just nu. Ledig först på nyårsafton. Ouf!

Var det succé på Färjestad så var det mer tragik och skandal på Tingvalla.
Att kommunen inte kan hålla spelbar is är inget annat än skandal. Att det sedan drabbar annandagsbandyn svider extra hårt då Boltic skulle få sin största publik för året. Temperaturen var gynnsam (till skillnad från tidigare) och allt verkade upplagt för bandyn. Men inte på öststatsmonumentet Tingvalla Isstadion.
Där hade man inte brytt sig sedan den 23:e. Att Boltic har taskigt rykte efter år av misskötsel blev knappast bättre efter det här. Skillnaden nu är att man inte kan skylla på Boltic. Kommunen äger och har driften på arenan, och har därför ett visst åtagande – minst sagt – att hålla den i skick så att de som nyttjar och betalar hyra kan använda den. Att kommunen nu kommer att stå för Boltics kostnader i samband med den inställda matchen ser jag som ganska solklart. Allt annat är också det en skandal.
*****
Efter avslutat arbete gav jag mig av till Färjestad för att se matchen mot Frölunda på “parkeringen”.
Ett imponerande bygge som till slut inhyste strax över 15 000 åskådare. Matchen var väl inte direkt någon skönhockey då snöfallet hjälpte till att försvåra förhållandena. Men det var trivsamt, och att resultatet blev som det blev skadade ju inte heller. På repriserna syns också att Färjestad skulle ha fått ett mål till,men det räckte ju ändå.
http://sportbild.bearroad.se/#46
Julhelgen har annars präglats av två magsjuka barn i huset. Stackars små.
Jag och frun har klarat oss (peppar,peppar…och lite till…).
Även syster har klarat sig och hoppas det håller i sig. Hoppas också att hennes tåg ner mot Skåne inte krånglar i morgon.
*****
Ja, är det någon som har lust att träffas så finns jag på jobbet… 🙂
Det är så det ser ut den här tiden på året…

Gonatt!

About Author

Lämna ett svar