Skip to content

…och känner att den lediga dag som nu ska infinna sig kommer lägligt.
Börjar trappa upp inför den stundande julhandeln och det finns att göra. Kanske inte så mycket handel ännu, men det gäller ju att vara förberedd när det väl drar igång.
*****
Kom hem och slog på tvn precis som Färjestad tryckte in 5-1 borta mot AIK. En meriterande seger (1-6), men AIK verkade ha en del tunga skador som säkert spelade en stor roll för deras prestation. Att Bollklubben nu smugit sig upp i serieledning är helt enligt gammalt beprövat FBK-recept. Sakta men säkert trampas det igång. Inget värre spel så här långt, men inspelade poäng trots detta. Bra!

*****
I och med att pengarna i Blackpool räckte till en ny läktare men inte uppvärmd plan så frös deras match mot Man U bort i helgen. Chelsea tappade åter igen (!) poäng och Arsenal tog äntligen hand om läget och tog tre mot Fulham och serieledningen. Samir Nasri satte ett par löjligt snygga mål!

*****
Nykomlingen Newcastle har överraskat så här långt. Men vad var det värt? Managern Chris Houghton fick idag sparken!? Men det är klart, någon berättade väl att han har ett långt förflutet i Tottenham och då såg väl ägaren Mike Ashley noll framgång i konceptet. Men visst är det en knäpp värld.
*****
Någon mer än jag som – trots att det ibland är jobbigt – har kul på jobbet?
*****
Mattias Concha fick sitt ben avsparkat under helgen. Ännu en i raden av benbrott efter fult spel. INGEN kan säga annat än att den här killen INTE siktade på benet. Han bör vara avstängd så länge som Concha är satt ur spel. Det får vara nog någon gång. Länk HÄR!
*****
Annars är det rehab här hemma. Barnen har dragits med en envis hosta i en vecka nu. En lugn dag till så ska de nog vara redo för öset på dagis. Själv känner jag att jag vill ha – just en lugn dag.

About Author

Lämna ett svar