Skip to content
Foto Resor

Rhodos 2017 – Bilderna

Längtan har varit stor ända sedan vi bokade i kallaste vintern.
När vi nu summerar vår vecka på Sunwing Kallithea Beach så kan vi inte annat än vara supernöjda.
Sol, värme och bad levererat i överflöd!

Till och med grekerna som jobbade på hotellet sade att det var de varmaste dagarna på många år. Givetvis skulle det bli den veckan vi befann oss på ön, men man kanske inte ska klaga. Värmen gjorde dock att vi fick välja bort lite andra aktiviteter, men å andra sidan var det ju sol och bad vi sökte – och det fick vi.
Som den familjesemester det nu var så är det ju barnen som går först. Och när det gäller badandet så är ju inte jag den som bangar. Bra pooler, som i slutet av veckan så gott som ströks ur programmet till förmån för havet. Det var alldeles för varmt att ligga vid dessa pooler då den vind som troligen räddade veckan inte riktigt kom åt. På resans sista dag så klockade termometern placerad vid poolen hela 47 grader. Hur den nu stämde framgår inte, men jag har då aldrig varit på ett varmare ställe.

Tog även möjligheten att få solen gå upp bakom de turkiska bergen i öst. En mäktig upplevelse som vanligt det där.

Vi hann dock med en båttur – en sån där båt med glasbotten. Det klara vattnet gjorde att det var fin sikt nedåt, och när båten lade till vid några grottor fick man möjligheten att hoppa i. Det var i stort sett den aktiviteten, vid sidan av badet, vi orkade med. En kanonresa, med familjen Hansson som sällskap, är till ända och med enbart fina minnen bevarade.

Det fina och klara vädret gjorde också att flygresan hem blev en häftig upplevelse. Den grekiska övärlden, bergen i Bulgarien och fälten i Polen – allt till beskådan från fönsterplats. Gjorde några tafatta försök till fotografering, men genom ett flygplansfönster blir det inte enklare.

Som sig bör blir det också en och annan ruta tagen. Av naturlig anledning så är badbilderna i majoritet. Ni som vill tar en titt – ni andra önskas en trevlig dag!

About Author

Lämna ett svar