Skip to content
Okategoriserade

Rubrikernas rubriker

Sitter och skummar igenom diverse websidor och får mig den ena rubriken efter den andra till livs. Men en hink med salt är rätt så befogat i de flesta fallen.

Vi radar upp dagens skörd:
MAGNUS HEDMAN TILL AIK
Kommentar: Förvisso har Hedman ett stort AIK-hjärta, men jag kan inte tänka mig att AIK skulle vilja ställa en sedan länge pensionerad målis i kassen. Även om Maanoja har varit usel så känns det inte seriöst.

ARSENAL RISKERAR TAPPA TREDJEPLATSEN
Kommentar: En helt realistisk risk. laget har tappat poäng mot de mest underliga lag och med tanke på vilket korthus till trupp det verkar vara så är det en överhängande risk, ja.
Kval till Champions League vore väl ingen katastrof, men det gör ju inget att skippa heller.

ARSHAVIN TILL BARCELONA
Kommentar: Sådana här rykten/skvaller lyssnar jag inte på. Det spelar ingen roll hur mycket de spanska luftslotten värvar, det blir inget för dom i alla fall. Zlatan värvades och skulle bli enn succé, henry lämnade för Barca för några år sen. visst, han har varit bra men inte den framstående personen som han var i Arsenal. Om Gael Clichy hamnar i Barcelona? Allt är till salu, men spelare under kontrakt ska kosta snuskigt mycket.

JOE COLE TILL ARSENAL
Kommentar: Spelaren är helt klart en bra sådan. Chelseasupporter sedan barnsben, men dagens lirare har fattat att sådant inte är värt ett skit när lönen ska betalas ut. Jag tror personligen inte att han hamnar i N5. Hans löneanspråk är troligen alldeles för höga för Arsenals lönetak.
Och om det tycker jag – bra. Se bara på andra luftslott som lånat på sig kapital för att betala löner. Å andra sidan har – och kommer aldrig – Harry Redknapp att bli manager i Arsenal. Den brottslingen kan de ha uppe i lilla Israel.

ROY HODGSON TILL LIVERPOOL
Kommentar
: Förmodligen kommer ALLA tränare med nån form av namn förknippas med Liverpool den närmaste tiden. Efter hans succé i Fulham så är det väntat. Han kan säkert hamna där. Ingen garanti för att han lyckas dock.

MARTIN SEVC TILL FÄRJESTAD
Kommentar: Med lite halvinside kan jag nog säga att det blir så. Då kan de komma sen, vem de än må vara. Det lär vara stängt framför kassen nästa säsong.
*****
Som avslutning på dagens dravel så kan man ändå konstatera att det tros allt finns enstaka vettiga människor i Tottenham. Benoit Assou-Ekotto medgav i en intervju att han “endast spelar för pengarna”.
– De som säger annat ljuger.
Känns som om åtminstone han har lagt korten på bordet…
*****
Ledig dag, tisdag. Kaffe finnes för den som är sugen.

/Eriksson

About Author

Lämna ett svar