Skip to content

En söndag som kunde blivit en mindre katastrof blev en helt ok dag. Den på förhand planerat lugna kvällen blev aningen blötare än tänkt, men förvånande nog har jag varit jättepigg hela dagen.
Crashdiet skulle ha spelat på Nöjesfabriken redan i höstas, men av någon anledning blev det inte av. Igår var det dags istället och både jag och Mange hade sett fram emot spelningen. Väl där trodde vi nog att vi skulle bli snudd på ensamma men det ramlade in en del under kvällen.
Min hårdrockskompis har sett bandet tidigare (SRF) och då var det ett otajt band som spelade och sjöng katastrofalt dåligt. Gårdagens spelning var dock så bra som jag hoppats. Massor av låtar från Generation Wild drogs av och det var inget fel alls på energin, vare sig på band eller publik.
Att Rockbaren höll sig med en eminent rock-DJ gjorde väl att vi sölade på aningen mer än tänkt.

Hemma runt 02 och krasch i säng och den förmodat tunga uppvakningen timmar senare. Men så gick det ju bättre än jag kunnat drömma om. Kommer väl aldrig att hända igen så jag tackar så mycket 🙂

*****
Arsenal vidare i FA-cupen efter seger mot Huddersfield. Fulham krossade Spuds och skickade ut de miserabla ur cupen. Crawley Town får en drömresa i nästa omgång. Old Trafford väntar. Som hämtat ur legenden om FA-cupen.
*****
Dragan till Frölunda!?
Good or bad, bra eller anus?
*****

About Author

Lämna ett svar