Skip to content
Okategoriserade

Trött idag…

Efter en trevlig kväll kommer oftast en lite tröttare dagen efter.
Idag är inget undantag.
Tackar frun och barnen för att de gett mig utrymme för en slödag i återhämtningens tecken.

Först tennisen, sedan ett par “drinkar” på Råtorpsgården, vidare leverans av folket till Pitchers och mat & dryck med tillhörande VM-semi mellan Tyskland och Spanien.
Alltid kul att sitta ned och snacka med dessa underbara människor som gracerar Log Fall Open med sin närvaro. Många av oss ses endast denna gåneg på året, men det är alltid lika trevligt att snacka skit. Och det blir myyyycket skit snackat kan jag lova. Dock inget som kommer längre än så.
What happens at Log Fall stays at Log Fall…
*****
Tycker ändå, med det man sett tidigare, att Tyskland borde gjort en bättre match. Men det kanju vara så att Spanien är så mycket bättre. Ska åtminstone bli en spännande final på söndag kväll där mina sympatier är orangea. Hup Holland!
*****

Markus Näslund ska få sin tröja hissad i Vancouver. Stort, och ett bevis på vilken stor spelare Näslund var. Thomas Steen (Winnipeg) och Börje Salming i Toronto är de enda svenskarna som fått sett sina tröjor i taket.
Lidström lär ju hamna där vad det lider.
*****
Ikväll ska Charlie få gå på speedway för första gången. Blir spännande. Antingen hemgång direkt eller så köper han hela konceptet med hull och hår och vi kommer hem senare ikväll. Jag har en aning vartåt det lutar….
*****
I morgon drar vi till kusten för en veckas vistelse i Kyrkesund på Tjörn. Ska bli skönt.
*****

Åerkommer…
/Eriksson

About Author

Lämna ett svar