Skip to content

En sportslig drethelg – minst sagt.
Arsenal – torsk, Färjestad – torsk, Boltic – torsk.
Innebär detta att kommande vecka blir åt det andra hållet? Hell yeah!

Gjorde sjätte raka arbetsdagen idag. Känns i skallen om inte annat. Nu ska det bli skönt med en ledig måndag, och hoppas barnen känner samma sak även om de har varit lediga under helgen. Vi brukar kunna mysa till det rejält när vi har ledigt tillsammans.

Tog tag i eftermiddagen och plockade fram bobben och pulkan och gav oss ut på en liten åktur i den närliggande slänten. Hann med en snögubbe också innan kylan bet i för mycket!
*****
Sitter och skummar igenom nätet för intressanta nyheter så här som avslutning på veckan. Hittade det här och det kanske inte är så intressant men desto mer märkligt.
*****
En annan meningslös grej jag hittade var storyn om den belgiske mannen som ska stämma Tintin!!!!
Han är själv afrikan och tycker att han och alla hans bröder blivit förnedrade av Tintin i och med hans tecknade resa till Kongo. En serietidning som kom ut runt 1930 ska alltså få skit sisådär 80 år efter den kom. Upphovsmannen, Georges Remi (Hergé) har själv varit död sedan mitten av 70-talet om jag inte minns helt fel. Så just VEM ska han stämma?
Känns som en svart variant av Gudrun Schyman. Hon ser kvinnoförtryck i vart och varenda gathörn och den här killen tar chansen och skäller lite på att folk kallade svarta för negrer på 30-talet. Whats next?
*****
SVT’s Vinterstudion är inget annat än absolut förstklassig sport-tv.
*****
Idag knivades också en gubbe ihjäl på Kronoparken i Karlstad. Fyllegrej bland jämlika törstläppar sägs det på diverse nätforum.
*****
Veckan som kommer känns aningen annorlunda än den nyss gjorda. Ledig måndag, Väsby på tisdag, jobb ons-tor och sedan ledigt i tre dagar. Partaj på fredag vilket emotses med stor tillförsikt.

About Author

Lämna ett svar