Skip to content

Fantastiskt!
Kan inte låta bli att njuta av det svenska stafettguldet. Inte nog med att de vann, de tryckte också ner 3 kilo swix i ansiktet på den osympatiske norrbaggen Northug.
– Sverige hänger inte med i mästerskap, sa dåren härom dagen.
Grattis till silvret då, norskj**el!!!

Om han gör det med glimten i ögat så döljer han då det förbannat bra.
Hellner, är den sanne vinnaren. Han åker hem med två guld – det gjorde inte norrbaggen.
Kan inte tänka mig att det är så värst många som tycker synd om honom.
Ett riktigt grattis dock till de tre andra i det norska laget.
*****
Boltic slog Nässjö borta i näst sista omgången i bandyallsvenskan. Nu på lördag blir det således en helt och avgörande match mot Ale/Surte om vilket av lagen som tar direktlpatsen till Elitserien. 13.15 är det avslag. Jag ska dit – hänger ni med?

*****
Inte för jag bryr mig ett skvatt om trav, men man läser ju rubriker. Nu har det hänt igen. En travhäst har dött på banan, och jag frågar mig: hur hårt pressas djuren när det dör häst efter häst? Är det verkligen en seriös rörelse? Kolla AB’s artikel här.
*****
Ser också att Arsenal återgår till ett klassiskt snitt på matchtröjorna nästa säsong.

Enligt siten arsenalinsider.com så kommer tröjan att likna den man hade under dubbelsäsongen 1970-71. Websiten har under flera år “gissat” rätt i sina bildpubliceringar gällande tröjorna och jag ser inget annat än att gilla det här.
*****
Sverige var 15 sekunder före Norge…
*****
Uppstigning 0600 för att se Sverige-Finland i OS-hockeyn. Skulle gärna se matchen 0130 också, men det funkar inte riktigt om man ska kunna jobba på ett seriöst sätt i morgon…
Tror att Ryssarna slår Kanada – om de får för domarna vill säga.

/Eriksson

About Author

Lämna ett svar