Skip to content
Okategoriserade

Helgen slut – igen…

Sitter i soffan och njuter i närvaron av min familj.
Stress och mycket att göra på jobbet – tankar som försvinner med lätthet med gos och trivsel i hemmet. Tur att man har en fristad…

Molly har under veckan fyllt 5 år, och vi har haft folk här i två omgångar. Nästa helg blir det gympasalskalas med hennes kompisar.
Fem år…fan, det går fort alltså.
*****
Jag gjorde under veckan misstaget som landets alla sporttyckare gjort genom åren. Jag räknade bort Färjestad. Efter hemmatorsken under veckan trodde jag nog att det skulle bli svårt att sno den andra matchen, men tji fick jag. Och tur var väl det! Ny fight i morgon i LLA.
*****
Ett stort sorgebesked kom också det i veckan. Canal + tappar Premier League till Viasat.
Med vetskap om hur Viasats prispolitik ser ut så kommer så kommer det för mig att bli i runda slängar 500:-/månad dyrare om man vill se PL framöver.
Då jag i dagsläget har Canal Digital via parabolen så kommer jag att välja bort PL framöver. Men överraskar Viasat med nån annan lösning så får man väl överväga, men med både privat och proffessionell erfarenhet om hur de väljer att jobba och behandla sina kunder så ser jag inget som helst positivt med detta.
Jag tror också att av alla de som säger upp C+ kommer endast en bråkdel att ta Viasatlösningen.
En tragisk dag för oss som gillar Fjellström, Grankvist, Dahlqvist och gänget.
*****
Arsenal tog en stabil trea mot West Ham i jakten om ligatiteln.
Sovjeterna tappade i Blackburn och United, med hjälp av en pinsamt billig straff, tog en trea hemma mot Liverpool. The fight goes on…
*****
Hammarby fick äntligen vinna sitt bandyguld.
Tråkigt bara att finalen överöstes av snön, vilket gjorde matchen tråkig. Troligen bara Bollnäs som tjänade på förhållandena. Det märktes i den tredje perioden då det inte var lika mycket snö på banan. Då fick Bajen fart på rören och Bollnäs hann inte riktigt med.
*****
Bajen vann guld.
Boltic vann avancemang.
Villa vann – ingenting som vanligt.
*****
Kvalserien i hockeyn har dragit igång.
Almtuna knäckte Leksand. På något sätt så talar historien emot Leksand. Bäst i serien, men kramp i kvalserien. Vore inget annat än en skräll om laget än en gång missar eliten.
Att SSK tog Rögle var väntat medan det kanske var lite mindre väntat att AIK skulle klippa Växjö.
Kan bli en thriller det här…
*****
Det är väl klart att Djurgården ska spela i Globen under slutspelet. Klubben behöver pengar och i Globen går det in mer folk. Enkelt.
*****
Wipeout ÄR bra tv…
*****
GETA!
– Bad kallsup!
*****
Vattenkris i stan. Intressant att se hur folk i allmänhet reagerar när en sådan trivial sak som vatten måste införskaffas annorstädes. Helt tomt i butikernas vatten och plastdunkshyllor.
*****
11 rätta på tipset i helgen. Typiskt att det skulle ge så dålig utdelning. Men då smällde man in några hundringar på Joker istället så det gick ihop…
*****
Bra för idag. Sitter på röven och gör årsschema på jobbet under veckan…om ni nu är intresserade av det.

/Eriksson

About Author

Lämna ett svar