Skip to content

Tog med Molly på hockey idag.
Farfar hängde på och det var rena lördan för lilltjejen då farfar gladeligen stod för både popcorn, bilar och Pespi. Sockerstinn var bara förnamnet!

Imponerad av hennes intresse och uppmärksamhet måste jag säga. En liten chansning att ta med henne, men man kan ju alltid åka hem. Vi blev kvar i två perioder. Hon hade kul sa hon. Det hade jag med. Dock inte Rögle…

Att Färjestad stundtals såg riktigt bra ut gladde givetvis. Per Åslund matchens bäste spelare…
*****
Som av en händelse så började Arsenal-Porto precis när vi kom hem. 1-2 skulle vändas och som vi vände! Nasris mål var fotbollsgodis av högsta valör. 5-0 och lätt vidare till kvarten i Champions League.

Spännande att se vad Beckham och Milan kan åstadkomma på OT i morgon…
*****
Fusklunda har slagit till igen – eller åtminstone försökt. Följ länk och se själva…
Ingen är längre överraskad.
*****
“Sveriges bästa målvakt”, Honken i Frölunda gav bort segern till Timrå idag. En stabil målvakt som helt klart är bäst i ligan…tillåt mig asgarva!!!!!!!!!!!!!!
*****
I morgon tar Villas bandysäsong slut. Ännu en säsong utan SM-guld med andra ord.
Ingen är heller i detta ärende förvänad.
*****
Leksand, AIK, Växjö, Södertälje och Rögle ska få sällskap av något av lagen Bofors, Malmö, Almtuna och Mora i den kommande kvalserien.
Borde bli Malmö, men det kan lika gärna bli Bofors.
Sen får vi se om dalasatsningen bär frukt den här säsongen.
*****
Blir spännande att se om Färjestad kan kravla sig upp på den åtråvärda fjärdeplatsen under de två sista omgångarna. Skulle inte göra nåt direkt…
*****
Nu blir det natta!

/Eriksson

About Author

Ett svar på ”Skön kväll”
  1. >Blir förvånad att du inte nämnde den tragiskt dåliga is som var i slutet på första, tvungen att avbryta perioden och ta bort ett stort hål som hade blivit. När dom kasta pucken i mål, som kommentatorerna sa, han borde få 10minuter för osportsligt uppträdande, då han med flit tar i puck och kastar den i mål.

Lämna ett svar