Skip to content
FBK Ishockey slutspel twittpuck

4-1, 4-0, 4-?

Det går färvånandsvärt lätt i det här slutspelet.
Brynäs avfärdade med 4-1 och idag, AIK bortspelade i fyra raka. Är det Färjestad som är så bra i år eller är resten skit?

Att AIK skullevara mentalt trötta efter den heroiska insatsen att först klara sig till slutspel, för att sedan spela bort HV71 i raka matcher. Vad än de sagt så är det svårt att komma ifrån att en viss mättnadskänsla måste ha infunnit sig. De har ju inte orkat ett dugg mot Färjestad.
Inte ens favören med att ha ledningen i varenda match har hjälpt. Är imponerad av Färjestad som hela tiden malt på och haft tålamod. Till slut har utdelningen kommit och då har det varit ridå för gnagarna.
*****
I den andra semin verkade det som om Luleå skulle följa Färjestads exempel, men efter två raka vinster slog det stopp. Den serien är nu utjämnad och mycket oviss. En skön sist som opartisk åskådare när man får se lagen köra slut på sig innan finalen.
*****
Tycker att AIK ska vara jäkligt nöjda med sin säsong ändå. Trots att de varit skämmigt dåliga i den här semifinalserien så tror jag nog att alla med ett AIK-hjärta ändå ser sitt lag som en framgångssaga i år.
*****
Måste gratulera det snygga curlinglaget som vann VM-guld!
*****
Tåg och festivalbiljett till årets Metaltown är inhandlat och sitter uppspikat på anslagstavlan.
*****

About Author

Lämna ett svar