Skip to content

Tycker verkligen inte att det var mycket att snacka om.
Bortsett från matchens inledande 10 minuter hade Färjestad total kontroll på den första SM-semifinalen mot AIK. Om det redovisats puckinnehavsstatistik hade det varit en förnedrande läsning för AIK.

Att AIK skulle vara chanslösa i en semifinalserie mot Färjestad är oklokt att tro. har man kastat ut HV i försäsongsträning genom 4-0 i matcher så är man att räkna med. Jag har dock min teori klar.
AIK säger sig INTE vara nöjda. Däremot tror jag att deras mentala kraft håller på att rinna ur. Färjestad kunde gång på gång trycka ner spelet i AIK’s zon utan att det blev direkt farligt åt andra hållet.
Att slå ut mästarna kostar. Att slå ut mästarna tar på krafter, såväl kroppsligt som själsligt. Jag tror att slutspelsrutinen hos Färjestad kommer att ta ut sin rätt till slut. AIK är, som jag ser det, tvingat att vinna nästa match om det här inte ska bli 4-0 i arslet för AIK. Men tror som sagt att Gnaget kommer att få det svårt i semin. Men det var större dignitärer än mig som hade fel i kvartsfinaltipset, så allt kan hända.
*****
– En jävla massa bönder!
En hårt frekventerad ramsa av AIK-klacken.
Det finns dock en liten sak som borde kunna sälja en och annan skämskudde i AIK-shoppen.
De flesta AIK:are som över huvud taget ser sitt lag i LLA är ju inget annat än just – bönder.
Bredvid mig satt idag en kille från Kristinehamn/Björneborg och hetsade.
Får saker och ting att bli så mycket mindre – AIK.
*****
Vägen genom gårdarna uppe i det nordöstra hörnet av Värmland och delar av västerdalarna är inget för det stressade. Jisses vilken standard! Mil efter mil bland träden. En upplevelse i sig.
*****

About Author

Lämna ett svar