Skip to content

2-0 i matcher blev 2-2 och HV hade greppet. 2-0 i mål idag blev 2-5 i HV’s bakdel. Gav Färjestad en Tottenhamnacke till HV 71 ikväll?
Förklaring: Från att ha trott att man hade allt till att vara tillbaka på efterkälken igen. Inget som stärker.

Att sedan HV’s bäste spelare, Joensuu, fick en släng av HV-syndromet och fick för sig att skada en motspelare var ju bara att vänta sig. En sådan hetsporre spelar på gränsen och till slut så rinner det väl över. Hans crosschecking i ansiktet på Sanny Lindström är nog det fulaste jag sett på länge i en hockeyrink. hade detta hänt i omgång 27 så hade han förmodligen fått tre-fyra matcher. Nu får han säkert spela på onsdag igen. Domarna har ju inte direkt varit hårda mot HV så här långt i serien. Att man nu skulle stänga av honom i en match eller två ser jag bara som det enda vettiga. Det kommer dock troligen inte att hända.

Har flytet att tajma in en ledig dag på onsdag och en relativt sen start på jobbet på torsdag. Ska därför försöka köra en #TweetUpRud och hoppas att så många som möjligt av gamla profiler dyker upp i 1932 vid 17-tiden på onsdag. Kalitzki Jr har lovat grillbuffé och det låter väl aningen bättre än smörgås 🙂

Nu skulle det vara skönt om de redan på onsdag kväll kan börja lägga mässgolv nere i Rosenlundshallen.
*****
Grattis också till Färjestads J20-lag som vände sin åttondel mot AIK och nu ska spela kvartsfinal mot MoDo, Start hemma på torsdag.
*****
Kan bli en del legendarer på #TweetUpRud. Blir bra.
*****
För er som på något sätt missat filmen NordaCam från 2002 så finns den här. SM-guld, dagen efter så att säga 🙂

About Author

Lämna ett svar