Skip to content

Sitter här och lyssnar på musik.
Familjen har lagt sig för längesen.
Fyller tydligen år idag.
Börjar bli några stycken nu och när jag sitter här och lyssnar slås man av hur många minnen som hänger kvar i massa låtar man hört genom sin resa till den nyss påbörjade dagen. De som känner mig och mitt musikintresse vet att det gärna inte är det absolut nyaste som gillas. Det finns såklart undantag, men bulken av de låtar som jag lyssnat på under kvällen är från årtal en del av er endast sett på vykort. Sedan har jag en förkärlek till LIVE-versioner av låtarna. Har alltid gillat känslan av verkligheten. Att känna sig närvarande på konserten. Många av låtarna har jag hört live med de olika grupperna. Jag ger er min lista av de skönaste livelåtarna jag hittade på Spotify under kvällen.

About Author

Lämna ett svar