Skip to content

Trodde det största hotet mot en cuptitel idag var tre meter långe Nicola Zigic.
Den som avgjorde för Birmingham var – Arsenals Koscielny.
Inte en käft i närheten heller.
Pinsamt är ett milt uttryck i det här läget.

Koscielny – förmodligen inte bra ens på datorn.

Att det skulle bli svårt visste jag på förhand. Att Arsenal däremot skulle få det så jävla svårt var en överraskning. Trots hårt tryck i matchens slutskede fick man inte in bollen och kunde istället bjuda höjdbollstjongarna från Birminghams blåa del på segermålet. För säkerhets skull också minimalt med tid kvar så en kvittering var osannolik. Arsenalfans världen över kanske ska sluta tjata om att det ska vinnas titlar hit och dit. När man ger bort en ligacupfinal till Birmingham City – då vill man fan inte vinna.
Och ja, jag är rätt sur över detta, men det dödar mig inte. Det var för pinsamt.
*****
Och DÄR åkte sista snusen in under läppen.
Har dealat med mig själv lite granna. Köpte en iPad och tänkte att om jag ska få behålla den så får jag sluta snusa. Annars är det officielt – härmed – min frus. Tobaksnyttjande i alkoholsammanhang är inte avtalsbrytande med mig.
*****
Färjestad krossade HV hemma i en fullsmetad hemmahall. Publiken på högtryck och spelarna likaså. Nu kanske det börjas taggas upp lite varstans.
*****
Hoppas ni får en lika bra vecka som jag tänker ha. Utan snuset…Ouf!

About Author

2 svar på ”En förfärlig söndag…”

Lämna ett svar