Skip to content

Den lokala samlingspunkten i området – idrottsplatsen. Att ha den möjligheten, att ha en förening som Norrstrands IF runt knuten är faktiskt något riktigt fint. De flesta ungarna i närområdet finns med på ett eller annat sätt i föreningen och då blir det lätt att man dröjer sig kvar en aning när den ena ungen ska eller har spelat. Idag var en sån dag.

Start vid 10-bläcket med match för Charlie och hans kompisar i P-08. Ölme stod för motståndet, men fick till slut åka hem med en förlust. Våra grabbar spelade fin fotboll och det är verkligen kul att se utvecklingen de fått de senaste åren. Vi 13-tiden var det dags igen då ännu en grupp ur 08:orna skulle lira. Samtidigt spelade NIF’s duktiga damlag på den andra planen. De huserar i toppen division 3 och spelar faktiskt en riktigt underhållande fotboll. Idag blev det dock stryk mot Skårefolket i Hertzöga, men de ligger på en tredjeplats och har känning på toppen. Riktigt mycket folk på läktarn också. Kul!

Under eftermiddagen fortsatte matchandet på IP, men då var det dags att ge sig hem och äta lite och bänka sig med Charlie och en kompis. De ville kolla på Stockholmsderbyt, vilket jag inte hade något emot. Mäktig tystnadsmanifestation under de inledande tio minuterna.

Bra väder innebär ju ett sug att ta nån bild, vilket så också blev fallet idag.

About Author

Lämna ett svar