Skip to content
Fotboll

Fyran: Oavgjort i bottenmötet

Arvika mot Karlskoga SK i värmlandsfyran var på förhand ett tabellmässigt bottenmöte. Det som bjöds på plan bevisade nog tyvärr just det. Matchen slutade också rätt och slätt oavgjord, 1-1.

När kamrat Lander dyker upp i Värmland så brukar det allt som oftast komma en inbjudan att följa med och “ta en arena”. Han samlar på arenor, och idag var det dags för Solviksvallen i Arvika. Det har blvit några vändor i Värmland, och tillsammans har vi sett några, helt ärligt, mindre bra matcher. Men allt har sin tjusning, vilket även eftermiddagens match hade.

Solviksvallen är en jättefin fotbollsarena. Eller, arena…jag vet inte. Det är ett alldeles för stort ord för att beskriva de här platserna som vi besöker då och då. Mer idrottsplatser, men de är anpassade för fotboll, så nån form av arena är det ju ändå.

Och det som binder ihop alla de här mindre platserna är att det är svårt att inte tycka om att vara där. Rent bildmässigt händer det ju lika mycket, om inte mer, på en sån här match än en i allsvenskan. Lite mindre folk runtomkring bara. Selet är detsamma, även om utförandet kanske också släpar lite 😉

Även om jag inte tänker gå in på matchen som sådan, så tyckte nog både Jocke och jag att Arvika skulle ha vunnit den här matchen. Främst för att ett ribbskott såg väldigt “inne” ut när bollen väl studsade ner i gräset. Men 1-1 blev det och det var nog kanske rättvist ändå.

Önskar de båda lagen lycka till med sin säsong!

(Vill man låna nån bild för privat bruk så är det okej.
Tagga gärna in @bearroad på instagram och bearroad.se om man lägger det på något annat ställe.)

BILDEXTRA!

About Author

Lämna ett svar