Skip to content

En obesegrad serieledare på besök mot ett hemmalag som inte förlorat hemma. FBK Karlstad mot Stenungsund på Docero Arena bjöd upp till trevlig kamp denna soliga söndag.

Det såg ut som att gästerna skulle få en enkel resa. Redan efter 14 minuter satt ettan och det såg stabilt ut för laget från kusten. Men FBK hade andra planer. Mer och mer åt man sig in i matchen, och innan pausvilan hade man, med lite skärpa, både kvitterat och tagit ledningen. Men ledningen den tog Stenungsund med sig in i paus.

Det ska sägas, att efter gästernas mål så åt sig hemmalaget allt mer in i matchen, och när de fick en hörna i den 52:a minuten så satte Simon Wagnsson kvitteringen livligt påhejade av de 225 runt arenan. Det blev dock en hel del protester från gästerna. Hade bollen varit över linjen eller inte? Med blotta ögat kändes det som ett klart mål, och efter några sekunder var också domarna överens. Bollen hade varit över linjen och matchen var kvitterad. Beslutet var korrekt, vilket en av bilderna nedan visar.

Efter målet var det FBK som ville mest, men några fler mål blev det aldrig. Båda lagens sviter således intakta, Stenungsund obesegrade totalt, och FBK håller starkt på hemmaplan där det ännu inte kommit några förluster.

TABELL – div 2 Norra Götaland

BILDEXTRA!

 

About Author

Lämna ett svar