Skip to content

Då har ännu ett år passerat – och ytterligare några bildrutor har hamnat i arkivet.
Satt och kollade igenom några tidigare upplagor av mina år i bilder och det står ju klart att man glömmer fort.
Många “ja just det ja” och “var det då det” dök upp i tanken, och det är lite därför jag samlar ihop dom på det här viset.

Att min bearroad.se numer fungerar som en stor kom-i-håglapp för mig är egentligen bara trevligt. Tänk när minnet barkar på allvar 😉

Nåväl, jag vet ju också att en del av er som besöker min lilla digitala plaskdamm gillar bilder i samma utsträckning som jag. Kanske finns det en och annan ruta som kan tilltala även i år. Det blir ju av förklarliga skäl en hel del bilder i hockeymiljö, men också en del annat. Alla bilder har ju sin egen karaktär på nåt vis, men för mig finns det ju en story bakom alla. Glädje, ett ögonblick i vardagen, sköna vyer, ett minne och kanske en och annan ruta som jag bara tycker blev ganska bra i sig.

Här är ett knippe bilder från 2018, och det blev en del då jag är dålig på att sålla. Som sagt, alla har de något – åtminstone i mina ögon.

Gott nytt år på er allesammans!