Skip to content

I semestertider händer mycket…eller ingenting.
Den här semestern går väl till historien som något helt speciellt. Dels har vädret varit allt annat än så där man vill. Sen går Onoff och konkar och man blir uppsagd (idag) och framtiden blir….annorlunda.

Hur som helst ringde min chef Jörgen idag runt 11 och meddelade att runt 12 så stänger butiken för gott. Sagt och gjort, lämnade barnen till morsan (tack som fan – som alltid!) drog och fixade ett par stora latte och drog till jobbet. Semester okej, men man vill ju vara med på något sätt.
Började sedan att stäad mitt skåp. Det visade sig att det inte blivit gjort på länge. Okej då, jag hade visst ALDRIG städat skåpet!
Det fanns ju en hel del intressanta saker där inne faktiskt. Bland annat min första arbetsklädsel, vilket var en knallgul Sommar-Reatröja. Hittade även flygbladet till samma kampanj. Man kunde bland annat fynda en 26′ platt Philips TV för 7996:-. Vilket jäkla deal 🙂

Lägger ut lite bilder på den nu för alltid stängda OnOff-butiken i Karlstad.
Vill härmed också passa på att tacka alla möjliga som korsat min Onoff-väg under åren. Alla ni på utbildningarna, ni på HK, kunderna, men framför allt mina fantastiska arbetskamrater.
Då dagar med servicetjat i en aldrig sinande ström varit värre än allt annat så har ni funnits där att dela ett leende, en ilska, en reflektion med.
Vi har glatt oss i de stunder av framgång vi haft tillsammans, vi har stått emot när det blåst.
Ni har hjälpt mig att bli bättre på mitt jobb och förhoppningsvis har jag kunnat ge lite tillbaka. Nu är det slut. Livet går vidare för oss. Lycka till med era nya jobb!

Tack för allt.
Säljare 6603 i butik 34 har signat ut.
För alltid.

About Author

Lämna ett svar